Aktuális

TRX – április 3-tól !

Új hónap, új óra, új oktató⚠️TRX minden hétfőn és szerdán 17 órakor⚠️Április 3-tól Jelencsics Dorinával bővül óraadói csapatunk💪A sport gyerekkora óta szerves részét képezi a mindennapjainak. 10 évig versenyszerűen szertornázott, majd ezt követően számtalan mozgásformát, rengeteg csoportos órát kipróbált, amik nagyon megtetszettek és ez adott egy irányt, hogy edzőnek álljon.
“Célom, hogy együtt, a mindennapjaink során használt alap mozgásminták elsajátításával leküzdjük a hétköznapok okozta stresszt és ezek velejáróit.”
TRX: olyan gyakorlatokat, mozdulatokat alkalmazunk az órák során, amelyekkel felpörgetjük az anyagcserét, hatékonyan erősítjük minden izomcsoportunkat és megtanuljuk az alap mozgásmintákat. A TRX órák mindemellett az erőt-, állóképességet, koordinációt és a törzsizmok stabilitását is fejlesztik. Ettől válik egy edzés funkcionálissá, többsíkú mozgásokat végzünk, dolgoznak a stabilizáló izmok és fejlesztjük az egyensúlyérzéket is. Saját testünket használjuk ellenállásként, ezzel az intenzitást is mi magunk határozzuk meg, így kezdőknek és középhaladóknak nemtől, kortól függetlenül bátran ajánljuk.

 

professional fitness