Aktuális

Tabata/köredzés szeptember 13-tól !

Új évszak, új hónap, új edző, új óratípus 🥳
Szeptember 13-tól TABATA/KÖREDZÉS☝️💪
Cintia Simon: “Gyermekkorom óta életem fő mozgatórugója a sport. 13 évet kosárlabdáztam, ezután kanyarodtam el a Crossfit és a súlyemelés irányába. Kosárlabda szakedzőként diplomáztam az ELTE Savaria Egyetemi Központban, amit kiegészítettem erőnléti edzői képesítéssel. Jelenleg kosárlabda erőnléti edzőként tevékenykedem.
Várlak szeretettel az óráimon, ha szeretnél változatos, jó hangulatú edzéseken részt venni, aminek köszönhetően megőrizheted testi-lelki egészségedet, levezetheted a mindennapi stresszt, javul a testtartásod és még „mellékhatásként” elégedetten nézhetsz tükörbe! 👌🙂
Fő célja, hogy minél többen megszeressétek a testmozgást és hétről-hétre meglepődjetek, milyen erősek és ügyesek vagytok!
Mindenkit szeretettel vár szeptember 13-tól‼️
ÓRÁI:
Kedd: 10 és 19 óra
Csütörtök: 10 és 19 óra
Péntek: 19 óra
Mi is az a Tabata/köredzés?
A Tabata egy magas intenzitású zsírégető edzés, amely rendkívül változatos, időhatékony, fejleszti az állóképességet, a szív-, ér- és légzőrendszert, felpörgeti az anyagcserét. Ennek következményeként csökken az olyan betegségek kialakulásának esélye, mint a 2-es típusú cukorbetegség, metabolikus szindróma vagy szívkoszorúér-betegség.
Sokszínű, szórakoztató, bármilyen edzettségi szinten lévő sportolni vágyó bátran kipróbálhatja, a feladatok könnyen differenciálhatók.

professional fitness